"Η Σύρος που αξίζουμε" στον Γαλησσά

Με τους κατοίκους του Γαλησσά συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός και μέλη του συνδυασμού «Η Σύρος που Αξίζουμε» σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Dolphin Bay.

Ήταν μία ακόμη συνάντηση όπου διαπιστώθηκε ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για τα προβλήματα της περιοχής, αδιαφορώντας και εγκαταλείποντας την τον Γαλησσά.

Ενδεικτικά, δε σημειώθηκε η παραμικρή πρόοδος στη μελέτη αποχέτευσης παρά τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής, από τα δεκάδες αιτήματα της Τοπικής Κοινότητας για έργα και δράσεις δεν ικανοποιήθηκαν παρά ελάχιστα, ενώ σε γενικότερο επίπεδο, ο Δήμος απαξίωσε τον Γαλησσά χωρίς να δώσει σημασία σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Βασικός στόχος της παράταξης «Η Σύρος που Αξίζουμε» είναι ο επανασχεδιασμός του έργου αποχέτευσης ώστε σε ορίζοντα θητείας να μπει σε συγκεκριμένες βάσεις, η αξιοποίηση των εγκαταλειμμένων δημοτικών κτιρίων, η στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας της περιοχής μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής πολιτικής του συνδυασμού, η εξεύρεση χώρου για τη δημιουργία παιδικής χαράς κ.α.

Μιλώντας στους κατοίκους, ο Γιώργος Μαραγκός επανέλαβε ότι στόχος του συνδυασμού του είναι η ισόρροπη ανάπτυξη της Σύρου, η στήριξη του θεσμού των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και η υλοποίηση του προγράμματος που έχει καταρτιστεί το οποίο έχει βασικούς πυλώνες την ανάκαμψη και οικονομική ανάπτυξη της Σύρου, καθώς και την εφαρμογή ολοκληρωμένης κοινωνικής πολιτικής.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν ενθουσιώδες και σε μία ακόμη περιοχή του νησιού, εξέπεμψε μήνυμα νίκης και αλλαγής ενόψει των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου.