Συριανό Καρναβάλι και κυκλοφοριακές ρυθμίσες

  • Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2015 - 12:37

Προκειμένου να διενεργηθεί η εκδήλωση ΣΥΡΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015, η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης αποφάσισε ομόφωνα να γίνουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - ενέργειες για την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 :

Α. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ακτή Πέτρου Ράλλη από το ύψος του ΙΚΑ μέχρι και το Θέατρο Απόλλων, από τις 16:00 έως και το πέρας των εκδηλώσεων.

Β. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς που θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων - Α. & Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή - Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως - Ακτή Πέτρου Ράλλη - Θυμάτων Σπερχειού – Πρωτοπαπαδάκη – Ελευθερίου Βενιζέλου – Γ. Γεννηματά – Μελίνας Μερκούρη & Ι. Βαρδάκα - Χίου – Λεοτσάκου - Κων/νου Καραμανλή, από τις 16.00 μ.μ. έως και το πέρας της εκδήλωσης.

Γ. Την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στις οδούς Α.&Ε. Μπαρμπέτα, Κων/νου Καραμανλή, Λεοτσάκου, Μελίνας Μερκούρη και Γ. Γεννηματά από τις 11.00 π.μ. έως και το πέρας της εκδήλωσης, προκειμένου να διέλθουν απρόσκοπτα τα άρματα των Καρναβαλικών ομάδων.

Δ. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σταμάτιου Πρωΐου έως τη συμβολή της οδού με την οδό Κέας από τις 16.00 μ.μ. έως και το πέρας της εκδήλωσης (η Πρωτοπαπαδάκη και η Θυμάτων Σπερχειού είναι ήδη πεζόδρομος) λόγω της πραγματοποίησης του καρναβαλικού πάρτι. Η οδός Κέας θα λειτουργήσει ως άνοδος ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση των κατοίκων στις οικίες στους. Η οδός θα αποδοθεί στην κυκλοφορία μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Ε. Επιπλέον να γίνει έγγραφη ενημέρωση με τοποθέτηση σημειώματος στα οχήματα καθημερινά από την 19η Φεβρουαρίου 2015, για την απομάκρυνση των οχημάτων. Οι οδοί θα αποδοθούν στην κυκλοφορία των οχημάτων μετά το πέρας της εκδήλωσης.