Αυτούσιο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Από αύριο η 2η φάση του έργου της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης Ερμούπολης

Μεταφορά της στάσης mini bus στη Eurobank
  • Δευτέρα, 31 Αυγούστου, 2015 - 11:37

Ανακοινώνεται στους επισκέπτες και δημότες του νησιού ότι από αύριο 1η Σεπτεμβρίου 2015, επιταχύνεται η υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση παράκτιας ζώνης Ερμούπολης», δεδομένου ότι οι χρονικοί περιορισμοί για την ολοκλήρωση του έργου καθίστανται ασφυκτικοί, προ του κινδύνου απώλειας κοινοτικών πόρων.

Ειδικότερα, όπως είναι ήδη γνωστό, το έργο στο σύνολό του, από την Πυροσβεστική έως την πλατεία Κανάρη, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τον Δεκέμβριο του 2015, όπου και ολοκληρώνεται η τρέχουσα προγραμματική περίοδος (ΕΣΠΑ).

Ο χώρος στον οποίο θα οριοθετηθεί για το επόμενο διάστημα το εργοτάξιο του έργου, είναι από τα στέγαστρα του λιμανιού έως την οδό Χίου και ειδικότερα η εξωτερική λωρίδα κυκλοφορίας του λιμανιού έως τα κρηπιδώματα.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή όλων στη αποφόρτιση της συγκεκριμένης περιοχής από οχήματα, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες όπου παρατηρείται ανεξέλεγκτη στάθμευση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Καλούνται οι επισκέπτες και οι δημότες, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, να αποφεύγουν τη στάθμευση στους χώρους του λιμανιού εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος και να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα περιφερειακά πάρκινγκ χρησιμοποιώντας την δωρεάν αστική συγκοινωνία.

Ενημερώνουμε τέλος, ότι η στάση του mini-bus, η οποία βρίσκεται απέναντί από την τράπεζα Eurobank, θα μεταφερθεί προσωρινά έμπροσθεν της πιάτσας ταξί (απέναντι από το κατάστημα της Vodafone).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και κατανόηση όλων.

Σχετικά αρχεία: