Δήμος Σύρου - Ερμούπολης: Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας

  • Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2015 - 18:40

Από τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης Νομού Κυκλάδων, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την ένταξη των ωφελουμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής και στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος, για όσους πολίτες υπέβαλαν την ηλεκτρονική αίτησή τους με τη συνδρομή υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, έχουν αναρτηθεί στον 1ο όροφο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Οι πολίτες οι αιτήσεις των οποίων απορρίφθηκαν από το σύστημα, έχουν ήδη ειδοποιηθεί μέσω της ΗΔΙΚΑ ΑΕ για το αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση που είχαν δηλώσει κατά την υποβολή της και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικώς από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, για τη δυνατότητα υποβολής ένστασης στην αρμόδια επιτροπή ενστάσεων που συστάθηκε με την αριθ. Δ23/οικ.45100/3205 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2205 Β/13-10-2015).

Σύμφωνα με την ως άνω ΥΑ η προθεσμία για την υποβολή ένστασης λήγει στις 22/10/2015.

Ενστάσεις θα υποβάλλονται μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, κτήριο ΚΑΠΗ Ερμούπολης, οδός Κ. Μαρούλη & Μαυρομουστάκη 9, 22810-81001. Υπεύθυνη η Κοινωνική Λειτουργός κ. Παρασκευή Χουβαρδά .

Για την υποβολή ένστασης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως προσκομίζοντας:

-          Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο και άδεια διαμονής

-          Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2014

-          Κάθε άλλο δικαιολογητικό με το οποίο θα αιτιολογείται ειδικώς το περιεχόμενο της ένστασης.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε πίνακα με τα αποτελέσματα των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

 

Ετικέτες: