Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΠΑΣ

"Αντίο" με βραβεύσεις

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε για τελευταία φορά ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου, ο οποίος πριν από λίγο καιρό συγχωνεύτηκε στις υπηρεσίες του δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η οποία άνοιξε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική χορωδία του δήμου, ο πρόεδρος του καταργηθέντος Νομικού Προσώπου και του νυν Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Κεράνης θύμισε στο κοινό τις καλύτερες στιγμές του ΟΠΑΣ στα δυόμισι χρόνια λειτουργίας του.
Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των σημαντικότερων πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων του 2013 που έτυχαν θερμής ανταπόκρισης τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τα πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν όπως κάθε χρόνο βραβεία σε ανθρώπους και σωματεία του πολιτισμού και του αθλητισμού που ξεχωρίζουν για το πολύτιμο έργο τους. Φέτος βραβεύτηκαν η αρχαιολόγος κ. Μαρία Ρώτα, οι θεατρικοί όμιλοι “Απόλλων” και “Σουρής”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών”, η Αναστασία Καραμολέγκου από τον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων, ο προπονητής Δημήτρης Κάμπαξης, οι δρομείς Σύρου, ο Αγησίλαος Μακριδάκης και οι ποδηλάτες Θεοδόσης Παπουτσάς και Δημήτρης Κωβαίος.

Περισσότερες πληροφορίες στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.

Ετικέτες: