Πρώτο "πάμε" για τη "Δικαίωση"

Η πλατεία Μιαούλη ήταν ένας από τους πρώτους σταθμούς της νέας τηλεοπτικής παραγωγής του Mega “Δικαίωση”, με την υπογραφή του μετρ των καθημερινών δραματικών σειρών Δημήτρη Αρβανίτη, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Ερμούπολης.

Το συνεργείο και οι συντελεστές της σειράς γύρισαν τον χρόνο πίσω και μας μετέφεραν στο 1992, έτος όπου αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία και να βγαίνουν στο φως ίντριγκες, πάθη, αλλά και ένοχα μυστικά.

Το Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης έχει φυσικά την τιμητική του, λόγω και των δικαστηρίων που παίζουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη των ιστοριών.

Στη σκηνή που απαθανάτισε ο φακός της “Κοινής Γνώμης” η σύζυγος της πλούσιας οικογένειας (Νίκη Παλληκαράκη), συνοδευόμενη από την οικονόμο της (Άννα Μιχαήλου) κατεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου, μετά την εκδίκαση μιας σημαντικής υπόθεσης.

Οι δημοσιογράφοι τις παρακαλούν για μία δήλωση, ενώ εκείνες αποφεύγουν τα μέσα ευγενικά. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων επιστρατεύτηκε και ένα παλαιό αστυνομικό όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά στα σκαλιά.

Τα γυρίσματα θα συνεχίσουν το ίδιο εντατικά και σύμφωνα με το σκηνοθέτη θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα με Πέμπτη, λόγω των λοιπών επαγγελματικών υποχρεώσεων των ηθοποιών.

Σημειώνεται ότι στα γυρίσματα συμμετέχουν και ερασιτέχνες ηθοποιοί της Σύρου, οι οποίοι θα έχουν βοηθητικό ρόλο.