Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα

“Θα διατηρήσουμε την ενότητά μας”

“Οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού είναι οι βράχοι, πάνω στους οποίους ακουμπάμε την κοινωνική συνοχή του τόπου” υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου στην εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, μέλη και φανατικοί φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν όπως κάθε χρόνο στην Ενοριακή αίθουσα της περιοχής για να αποχαιρετήσουν μαζί έναν πλούσιο - σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις - χρόνο και να καλωσορίσουν το νέο έτος ,με την ευχή να φέρει περισσότερα χαμόγελα στα χείλη των ανθρώπων.

“Πράξαμε στο έπακρο το φιλανθρωπικό έργο μας”

Στο πλούσιο καλεντάρι εκδηλώσεων του Συλλόγου για το 2014 αναφέρθηκε ο πρόεδρος Κώστας Μίμογλου, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη θέρμη, με την οποία αγκάλιασε την προσπάθεια των μελών για ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία. Σημείωσε δε, ότι παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες ο Σύλλογος έπραξε στο έπακρο το φιλανθρωπικό έργο του. “Μπορεί να κάναμε λάθη ή να υπήρχαν ελλείψεις, αλλά πάντα είχαμε γνώμονα το συμφέρον της παράδοσής μας και την επιτυχία των εκδηλώσεων. Πιστεύουμε ότι σταθήκαμε κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας και βοηθήσαμε θετικά και υλικά τους συνανθρώπους μας” ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο σύλλογος στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες, την ταπεινότητα και τον εθελοντισμό. “Αν συνεχίσουμε να έχουμε αυτά τα δύο προτερήματα και διατηρήσουμε την ενότητά μας, θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα”, κατέληξε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ταμία του Συλλόγου Δήμητρα Γαβρίλη παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό, ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μοίρασαν δώρα στα παιδιά του Μάννα.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέας Γιαλόγλου, ο Νικόλας Καΐλης και ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Μάννα Στυλιανός Τρουμπετάκης.

Το “παρών” στην εκδήλωσαν έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάρκος Πρίντεζης, Γουλιέλμος Πρίντεζης, Μιχάλης Ζουλουφός και Γιάννης Βρούτσης.