"Όνειρα" της Ειρήνης Σωτηροπούλου

Μία μοναδική περιπλάνηση στον πολυδιάστατο χώρο του υποσυνείδητου, ο οποίος κάτω από την επίδραση μιας χρωματικής και ρυθμικής ενέργειας, θέτει σε λειτουργία ένα σύνολο συμβόλων, ιδεών και εννοιών, υπόσχεται στο φιλότεχνο κοινό της Σύρου η Ειρήνη Σωτηροπούλου.

Η ατομική έκθεση της ζωγράφου με τίτλο “Όνειρα” παρουσιάζεται από σήμερα στην αίθουσα τέχνης “Εμμανουήλ Ροΐδη” και θα διαρκέσει έως την 6η Ιανουαρίου 2014. Μέσα από τα έργα της, τα οποία διαπνέει ένας αφηρημένος εξπρεσιονισμός, παράγονται σχέσεις αμοιβαίας εξάρτησης με αινιγματικές εκφάνσεις μιας καθημερινότητας που ασφυκτιά κάτω από την επίδραση αντίρροπων δυνάμεων, αναζητώντας παράλληλα μία γόνιμη και διαρκή φάση ανανέωσης.

Με άρμα τη δύναμη του συναισθήματος και του εσωτερικού της πάθους, τη λιτότητα και την ευαισθησία του χρώματος, την πληρότητα και την ισορροπία της σύνθεσης, η Ειρήνη Σωτηροπούλου προσκαλεί το κοινό σε ένα άκρως γοητευτικό ταξίδι στους κόλπους της καλλιτεχνικής φύσης της.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, την οποία επιμελείται ο Κριτικός τέχνης, Γιάννης Κ. Παπαφίγκος θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 20:00, ενώ το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά 11:00-14:00 και 17:30-20:30.

 

Ετικέτες: 

Διαβάστε ακόμα