"Camera” με τον φακό του Βαγγέλη Περρή

100 φωτογραφίες με θέμα τη λατρεμένη του Σύρο, την οποία ουδέποτε απαρνήθηκε ή λησμόνησε στο όνομα της επαγγελματικής του καριέρας, παρουσιάζει ο Συριανός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής.

Η πρώτη του φωτογραφική έκθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα του με τίτλο «Camera” φιλοξενείται στην αίθουσα τέχνης ««Εμμ. Ροΐδης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015.

Η έκθεση αποτελείται από φωτογραφικά ενσταντανέ, τα οποία ο κ. Περρής απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του και συγκέντρωσε για χάρη του λογαριασμού της προσωπικής του ιστοσελίδας «perrisyrou” στο Instagram.

“Αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες μου άρεσαν και ήθελα να τις μοιραστώ με κάποιους ανθρώπους» δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη» ο καλλιτέχνης. Σημειώνεται ότι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν αντίτυπα των εκτιθέμενων φωτογραφιών και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου του Αγίου Παντελεήμονα. «Συνδύασα αυτή την έκθεση με προσκλητήριο προσφοράς, ώστε όσοι βρεθούν στο Πνευματικό Κέντρο να προσπαθήσουν να συνεισφέρουν γι’ αυτό τον καλό κοσμό» πρόσθεσε, εκφράζοντας την αμέριστη ικανοποίησή του από τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00 έως τις 22:00.