Bella Dance Academy

"Το παραμύθι του παππού και της γιαγιάς"

Νάζι, σκέρτσο, αλλά και μαγεία “πλημμύρισε” για δύο απογεύματα το Θέατρο “Απόλλων” μέσα από το “Παραμύθι του Παππού και της Γιαγιάς” που παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία οι μαθητές της Σχολής χορού “Bella Dance Academy” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρουσσών.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές αναβίωσαν την αγαπημένη ιστορία της “Σταχτοπούτας” και ξεσήκωσαν το κοινό με τους λάτιν, ευρωπαϊκούς και μοντέρνους χορούς τους, ενώ όπως πάντα την εντύπωση “έκλεψε” ο χορός της κοιλιάς.

Το έργο έγραψε η διευθύντρια της Σχολής, Ασπασία Τσάμη, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαγγέλης Τομαής. Το παραμύθι αφηγήθηκε ο Γιάννης Καπετανάκης, ο οποίος με τη ζεστή φωνή κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, οι οποίοι διασκέδασαν και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράσταση χόρεψαν συνολικά σαράντα άτομα, ηλικίας 4-40 ετών. Την ικανοποίησή της για τη μεγάλη ανταπόκριση που γνωρίζουν οι εκδηλώσεις της σχολής της εξέφρασε στην “Κοινή Γνώμη” η κ. Τσάμη. “Αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί το συριανό κοινό με έχει δεχτεί και αγαπήσει πολύ, παρόλο που στην αρχή υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις από κόσμο που θεωρούσε ότι ο χορός της κοιλιάς είναι προκλητικός” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα πρόσθεσε, ότι με το πέρασμα του χρόνου το κοινό εξοικειώθηκε και κατάλαβε την πραγματική σημασία του συγκεκριμένου χορού. “Για μένα ο χορός της κοιλιάς δεν είναι πρόκληση, αλλά τέχνη” τόνισε, ενώ κατέληξε “ότι νιώθω πολύ συγκινημένη που οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους τόσο σε εμένα όσο και στους δασκάλους που βρίσκονται στη σχολή. Γι' αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, ακόμα καλύτερα”.

Ετικέτες: