Ο κόσμος της Σύρου γέμισε τον χώρο της κατασκήνωσης των Χρούσσων, για την Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στο κάλεσμα των διοργανωτών στην χθεσινή Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων στον χώρο της κατασκήνωσης. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης ήταν το μεγάλο κέφι που υπήρχε από την αρχή της εκδήλωσης έως και το τέλος της, ο κόσμος που βρέθηκε στην κατασκήνωση και οι εκλεκτοί μεζέδες.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν κι αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αλλά και οι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Να σημειωθεί σ' αυτό το σημείο πως η Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση είναι μία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, η οποία έχει ξεκινήσει από το 2001. Σήμερα έχει γίνει θεσμός για το νησί, ο οποίος τιμάται κάθε χρόνο όλο και από περισσότερους κατοίκους, που σπεύδουν να γιορτάσουν το ξεκίνημα της άνοιξης σ' έναν πανέμορφο χώρο.

Τέλος, σύμμαχος της εκδήλωσης ήταν ο... καιρός αφού ήταν καλοκαιρινός και έδωσε τη δυνατότητα στους Συριανούς, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού να βγουν και να διασκεδάσουν, κάτω από τη σκιά των πεύκων.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίκος Κοντιζάς καλωσόρισε όλους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν, ώστε η εκδήλωση αυτή να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

“Η πρωτομαγιά είναι η ημέρα που έχει σφραγιστεί από τους αγώνες της εργατικής τάξης, για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι μία μέρα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας, για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω που στηρίζεται τη γιορτή μας, γιατί μέσω των εσόδων της φροντίζουμε να κάνουμε πράγματα στο χωριό και να έχουν κοινωνική προσφορά”.

Ετικέτες: