Ο Άνθρωπος - Ορχήστρα Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος έρχεται στη Σύρο

  • Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2015 - 11:32

Η συναυλία «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο - Ορχήστρα», Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο είναι μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει μουσική, τραγούδι, χορό, θεατρική εμψύχωση με εναλλαγή ρόλων και ξυλοπόδαρο, κουκλοθέατρο και video προβολές.

Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδ. Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί εκπληκτικά από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best sellers της παιδικής λογοτεχνίας!

Κατά τη διάρκεια της παιδικής συναυλίας, η οποία αποτελείται από τα 25 τραγούδια - μελοποιημένα ποιήματα του βιβλίου, θα παρουσιάσουν στα παιδιά μια πληθώρα μουσικών οργάνων, όπως: πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, τύμπανα, τρομπόνι, κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, μπουζούκι κ.ά., και τους ήχους που μπορούν να παραχθούν από το καθένα.

Επίσης, θα ακουστούν οι φωνές της Σαβίνας Γιαννάτου, του Φοίβου Δεληβοριά, του Μάρκου Κούμαρη, του Διονύση Σαββόπουλου, του Σπύρου Σακκά και της Βικτωρίας Ταγκούλη.

Ο Άνθρωπος Ορχήστρα έρχεται στη Σύρο για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Θέατρο Απόλλων στις 30 & 31 Αυγούστου.

Ώρα έναρξης 18:00

Τιμή Εισιτηρίου 8€