Ο κύριος Κιχ εγκαταλείπει την πόλη της Φασαρίας για την Ερμούπολη

  • Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2015 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 4 Δεκ. 2015 - 7:40

Η ομάδα Κοπέρνικος και το περιοδικό Serious, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων”.

Οι βραβευμένοι με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη δημιούργησαν ένα πρωτότυπο έργο, που συνδυάζει θεατρική αφήγηση και τεχνικές σωματικού θεάτρου με υπέροχες μουσικές, ήχους και διάδραση με τα παιδιά, χαρίζοντας ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Έπειτα από τις επιτυχημένες παραστάσεις που παρακολούθησαν χιλιάδες παιδιά στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στην Αθήνα, ο κύριος Κιχ ταξιδεύει την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στη Σύρο.

Τι θα συμβεί όταν ο κύριος Κιχ αποφασίσει να εγκαταλείψει την πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο Κιχ και τα παιδιά σε μια μαγική περιπέτεια!

“Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων” είναι μια ευρηματική εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση που μαθαίνει στα παιδιά να αναγνωρίζουν ήχους και διαφορετικά μουσικά ηχοχρώματα και τα ωθεί να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από αυτούς. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας τριών έως εννέα ετών και έχει διάρκεια μία ώρα.

Ηθοποιοί: Χρήστος Παληογιάννης, Δημήτρης Τσιμπιδάρος, κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη, σκηνοθεσία - φωτισμοί: Ομάδα Κοπέρνικος & Ελισσαίος Βλάχος, σκηνικά - κοστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος, μουσική - ήχοι: Άγγελος Αγγέλου, χορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος.

Info

Θέατρο Απόλλων

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, ώρα έναρξης 18.00

Γενική είσοδος 7 ευρώ

(Συνοδοί 5 ευρώ)

Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 12.00-14.00.