Το "Πνεύμα των Χριστουγέννων" αγκάλιασε τη Σύρο

«Χριστούγεννα στη Σύρο» πέρασαν ο Μάριος Ιορδάνου, η Σοφία Καζαντζιάν και η Τζούλια Μουρελάτου, όπου είχαν την ευκαιρία να αφηγηθούν στους μικρούς και μεγάλους φίλους τους την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία με την υπογραφή του Καρόλου Ντίκενς.

Το κλασικό αριστούργημα «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» σε διασκευή και απόδοση Μάριου Ιορδάνου παρουσιάστηκε για δύο ημέρες στο Θέατρο Απόλλων από την Εταιρεία Παραγωγής «Action Εστί», υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ο γκρινιάρης και ιδιότροπος Εμπενίζερ Σκουτζ μεταμορφώθηκε μπροστά στα μάτια των θεατών με τη βοήθεια των τριών πνευμάτων που εμφανίστηκαν μπροστά του την Παραμονή των Χριστουγέννων για να του φανερώσουν το πραγματικό νόημα των άγιων αυτών ημερών: την αγάπη.

Το ίδιο μήνυμα ανταπέδωσε και το κοινό της Σύρου, το οποίο αγκάλιασε θερμά τους τρεις ηθοποιούς, εκφράζοντας στον δημιουργό της παράστασης την επιθυμία για περισσότερα θεατρικά δώρα προς την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Σημειώνεται μάλιστα, ότι ο κ. Ιορδάνου βρίσκεται σε συζητήσεις με την Εταιρεία «Action Εστί» και τον Χρήστο Πανοηλία για να παρουσιαστεί στη Σύρο το επιτυχημένο και πολυταξιδεμένο έργο ««Δεν φοβάμαι.. Δεν ελπίζω… Είμαι..», για τον μεγάλο Νίκο Καζαντζάκη.