"Ποια Ελένη" και στη Μύκονο

  • Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2016 - 09:16

Μέχρι τη Μύκονο έφτασε η χάρη του Θεατρικού Πολιτιστικού Ομίλου Σύρου «Απόλλων», ο οποίος για μία ακόμη φορά φτιάχνει βαλίτσες για να χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου εκτός έδρας.

Στις 27 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζει την επιτυχημένη μουσική κωμωδία "Ποια Ελένη"  των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πάχου.Το έργο αποτελεί μια έξυπνη «παρωδία» της ελληνικής μυθολογίας, ένα μιούζικαλ, που αναμφισβήτητα θα αγαπηθεί από το θεατρόφιλο κοινό της Μυκόνου . Ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να γελάσει, να ταξιδέψει στο μύθο, να αναρωτηθεί, να προβληματιστεί και να διασκεδάσει μέσα από μια παράσταση που υπόσχεται. 

Οι συγγραφείς τροποποίησαν το μύθο του Τρωικού πολέμου και ετοίμασαν μία θαυμάσια μουσική κωμωδία. Μία κωμωδία για την ομορφιά και τον έρωτα. Η ιστορία ξεκινά με τις τρεις θεές, την Ηρα, την Αθηνά και την Αφροδίτη να καβγαδίζουν για το ποια είναι η ομορφότερη. Ο Πάρης δίνει το μήλο στην Αφροδίτη και εκείνη του υπόσχεται σαν αντάλλαγμα την ωραία Ελένη... Το τι θα επακολουθήσει, είναι πραγματικά εξόχως ενδιαφέρον...