Το «Dinner in the sky” ταξιδεύει σε Μύκονο και Σαντορίνη

Δείπνο στον Κυκλαδίτικο ουρανό

  • Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2015 - 06:10

Στη Σαντορίνη και τη Μύκονο πρόκειται να ταξιδέψει το “Dinner in the Sky”, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες να ζήσουν την “απόλυτη γαστρονομική εμπειρία”, απολαμβάνοντας το δείπνο τους αιωρούμενοι στον Κυκλαδίτικο ουρανό.

Το “Dinner in the Sky” ξεκίνησε τις πτήσεις του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι εδώ και δύο ημέρες και υπόσχεται αξέχαστες απογειώσεις και προσγειώσεις καθημερινά για τους επόμενους δύο μήνες.

Με αφετηρία την Αθήνα, ετοιμάζεται να κατακτήσει και την Ελλάδα, καθώς μετά την πρωτεύουσα θα ακολουθήσουν πτήσεις στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη.

Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία

Η πρώτη πτήση της πλατφόρμας αυτής που χρησιμοποιείται ως τραπέζι για 22 άτομα πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αρχικά, η πλατφόρμα θα ανεβοκατεβαίνει καθημερινά δύο φορές, ενώ σταδιακά θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα με προοπτική να ανεβαίνει στον ουρανό 5 φορές την ημέρα προσφέροντας, εκτός από δύο δείπνα, πρωινό, μεσημεριανό και μοριακά κοκτέιλ. Η τιμή για το δείπνο είναι 120 ευρώ το άτομο, ενώ για τα υπόλοιπα γεύματα θα προσαρμοστεί αναλόγως.

Οι πρώτοι πελάτες δηλώνουν ήδη μαγεμένοι από την εκπληκτική θέα του τραπεζιού που απλώνεται μπροστά τους με την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα, τον χιονισμένο Υμηττό και τον Λυκαβηττό να κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα.

Ανάμεσα στη μαγεία και τον φόβο

Ακροβατώντας ανάμεσα στη μαγεία και τον φόβο, καθώς οι συνδαιτυμόνες αιωρούνται από 35 μέτρα έως 50 μέτρα, οι επισκέπτες βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, απολαμβάνοντας το φαγητό τους με έναν τρόπο που ποτέ τους δεν είχαν φανταστεί. Σημειώνεται επίσης, ότι σε περίπτωση βροχής, η πλατφόρμα πλατφόρμα προφυλάσσεται από σκέπαστρο, ενώ μια θερμάστρα ζεσταίνει λίγο την ατμόσφαιρα.

Ετικέτες: