2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017 - Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

"Οι Εθελοντές μας - η δύναμή μας!"

  • Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 2017 - 14:16

Ισχυρό συστατικό της επιτυχίας και καθιέρωσης του TRIMORE Syros Triathlon στην πρώτη διοργάνωση του 2016 και πρωτεύουσας σημασίας για κάθε επόμενη, είναι η απίστευτη, δεμένη, οργανωμένη, παθιασμένη και προσηλωμένη ομάδα των εθελοντών της!

Τα πράσινα μπλουζάκια της καρδιάς μας!

  Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (συνδιοργανωτή), κόπηκε η βασιλόπιτα των εθελοντών, αναδεικνύοντας τον τυχερό εκείνο εθελοντή, που θα εκπροσωπήσει την ομάδα και τον θεσμό, διενεργώντας μία από τις βραβεύσεις νικητών, στην τελετή απονομών της διοργάνωσης. Με τον τρόπο αυτό, επιλέγει η διοργάνωση να προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην ανάδειξη της ιδιαίτερης προσφοράς που απολαμβάνει από τους γενναιόδωρους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα, η οποία τιμά το:

«εθελούσια, άμισθη και χωρίς καταναγκασμούς παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς και δράσεις»! 

  Οι εθελοντές αποτέλεσαν επίκεντρο της πρώτης διοργάνωσης, με κορυφαία στιγμή όταν ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Γαρέφης, χάρισε το μετάλλιό του στον θεσμό, αποδίδοντάς το σε έναν εξ’ εκείνων, στην τελετή απονομών!

Σήμερα, η ομάδα TRIMORE, σε συνεργασία με την Lifeguard Hellas (εθελοντής και ιδιαίτερης σημασίας αρωγός της διοργάνωσης), σχεδιάζουν και θα πραγματοποιήσουν ολοήμερο workshop προς τους εθελοντές, στο Θέατρο Απόλλων (με την ευγενική αρωγή της Υπηρεσίας Πολιτισμού του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης), που θα πραγματευτεί θέματα δεξιοτήτων επικοινωνίας, ηγεσίας στην ασφάλεια και την ποιότητα, ομαδικότητας, διαχείρισης κρίσεων και δύσκολων περιστατικών, καθώς και πρώτες βοήθειες

Πρόκειται για πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, που θα συνοδεύεται από σχετική πιστοποίηση παρακολούθησης και θα παρασχεθεί ειδικά στην ομάδα των εθελοντών, χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Όπως και την πρώτη χρονιά (2016), πρόκειται να ακολουθήσει πλήθος συναντήσεων εθελοντών, με στόχο την καλύτερη οργάνωση και την εναρμόνιση τους προσφερόμενου χρόνου και διαθέσιμων δεξιοτήτων στις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Η συνεργασία θα γεννήσει, θα σχεδιάσει και θα προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα!

Η διοργάνωση καλεί όποιον έχει πλούσιο ενθουσιασμό, βούληση προσφοράς και συμμετοχής σε ένα τέτοιο event, υπευθυνότητα και δυνατά χαμόγελα να προσφέρει σε συμμετέχοντες αθλητές, συνοδούς, επισκέπτες και συνεργάτες να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή εδώ: http://bit.ly/23SOgiK

Ελάτε να κάνουμε την διοργάνωση μεγάλη και την εμπειρία συμμετοχής.. ακόμη πλουσιότερη!

Ετικέτες: