Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Ναξιακός Γ.Σ.

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο Ναξιακός Γ.Σ.

Πρωταθλητής Κυκλάδων στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίων που διεξήχθη στη Νάξο, αναδείχθηκε ο Ναξιακός Γ.Σ.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο νησί της Νάξου δεν εμπόδισαν τους αθλητές του Ναξιακού να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να σημειώσουν πάρα πολλά ατομικά ρεκόρ.

Η αθλήτρια Αδριανή Tζιμπλάκη κατάφερε και έπιασε το όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στα αγωνίσματα 150μ και άλμα εις μήκος με επιδόσεις 20.20 και 5.12 αντίστοιχα.

Βέβαια, σε μία προσπάθεια ώστε να γίνει ο κλασσικός αθλητισμός πιο γνώριμος στις μικρότερες ηλικίες, διεξήχθησαν και αγώνες μίνι σε αγόρια και κορίτσια στα αγωνίσματα 50μ, μπαλάκι και μήκος. Στην κατηγορία παμπαίδων και παγκορασίδων Β, διεξήχθησαν τα αγωνίσματα, 60μ μήκος, σφαίρα, όπου και πάλι ο Ναξιακός επικράτησε με μεγάλη διαφορά. Η συμμετοχή και οι επιδόσεις των παιδιών στις μικρές κατηγορίες ήταν πάρα πολύ καλές. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 70 και έδειξαν ότι υπάρχουν αθλητές οι οποίοι έχουν λαμπρό μέλλον, αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη για τον κλασσικό αθλητισμό. Παράλληλα διεξήχθη και το διασυλλογικό Αντρών – Γυναικών με πολλές καλές επιδόσεις, παρόλο που ο αντίθετος άνεμος δεν άφηνε πολλά περιθώρια για μεγάλες επιδόσεις.

Αναλυτικά η βαθμολογία των συλλόγων

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΑ πρωταθλητής Κυκλάδων είναι ο Ναξιακός με 56 βαθμούς

Ναξιακός 56 β

Πανναξιακός 31β

Μήλος 11β

Σύρος 9β

Μύκονος 9β

Φιλώτι 1β

Στο Διασυλλογικό Αντρών-Γυναικών

Πανναξιακός 21β (20β άντρες-1β γυναίκες)

Ανδριακός 21β (2β άντρες-19β γυναίκες)

Παμμηλιακός 14β (άντρες)

Ναξιακός 9β (γυναίκες)

Μύκονος 7β (γυναίκες)