Απάντηση του Γ. Βακόνδιου στον Τρ. Τριανταφυλλίδη

  • Πέμπτη, 11 Ιουλίου, 2013 - 16:21

Σε πρόσφατο άρθρο μου και με αφορμή το σκάφος ILIATORAS, προσπάθησα να καταδείξω την παθογένεια ανάδειξης μέρους του πολιτικού προσωπικού. Αν και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με εμπλεκόμενους στην μεταβίβαση του συγκεκριμένου σκάφους, θεωρώ ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να ενδιαφέρει μόνο τις δικαστικές και φορολογικές αρχές, άρα το κουτσομπολιό από μένα δεν χρειάζεται.

Σε επίπεδο πολιτικής, έχω να θέσω μόνο το γνωστό ερώτημα «Αν κάτι θεωρηθεί νόμιμο είναι τελεσίδικα και ηθικό;». Σε ότι αφορά στην επίθεση προς το πρόσωπό μου, έχω να σημειώσω τα εξής:

Α) Τις ίδιες απόψεις περί μοντέλων, ποδοσφαιριστών κλπ. είχα και πριν τις εκλογές και αναφέρονταν σαφέστατα στο προεκλογικό μου φυλλάδιο το οποίο μοίραζε ο κος Τριανταφυλλίδης. Επειδή φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει σε ποιον αναφέρομαι, του συνιστώ να παρακολουθεί στην τηλεόραση τους βουλευτές του κόμματός του.

Β) Ποιος είναι παλαιοκομματικός (θα προσέθετα και «κολοτούμπας») θα το κρίνει ο κόσμος

Γ) Προσωπικά, μπορώ να δικαιολογήσω τον τρόπο κτήσης του κάθε περιουσιακού μου στοιχείου και κυρίως για κάθε αμοιβή μου, υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη για καταβολή του αναλογούντος φόρου. Άραγε μπορούν να ισχυριστούν όλοι το ίδιο;

Επειδή όμως η επίθεση αυτή έχει και ένα πλαίσιο υποτιθέμενης πολιτικής αντιπαράθεσης, θα ήθελα να θυμίσω δύο πράγματα. Το ποιος πιστεύει ο ελληνικός λαός ότι θα σώσει την Ελλάδα αποτυπώνεται κάθε εβδομάδα σε έγκυρες δημοσκοπήσεις. Είναι σαφές ότι ο κόσμος πιστεύει και ελπίζει ότι θα τα καταφέρουμε με την κυβέρνηση του Α. Σαμαρά.

Ο κος Μαρκόπουλος και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. αποχωρούν με βαρύτατες κριτικές για τον κο Καμμένο. Η κριτική αυτή συντηρείται και από παραμένοντες (προς το παρόν) στο συγκεκριμένο κόμμα.

Τέλος, για να μην ξεχνιόμαστε, ακόμη περιμένουμε μια πειστική απάντηση για την εμπλοκή του προσώπου του κου Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την περίοδο των διερευνητικών εντολών.

Αυτά προς το παρόν.

Γ. Α. Βακόνδιος Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.

Διαβάστε ακόμα