Λίλη Αγγελοπούλου: "Η χώρα μας έχει πάρει επικίνδυνη τροχιά"

  • Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2015 - 11:18

"Θα ήταν ίσως προτιμότερο και πραγματικά πατριωτικό, από τα να φτάνουμε στο σημείο να υποχρεούνται οι Δήμοι και οι Περιφέρειες –και μάλιστα με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου- να μεταφέρουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδας και να απειλούνται άμεσα με αναστολή οι σημαντικότατες και ζωτικές λειτουργίες τους, να συμφωνήσουμε το γρηγορότερο με τους εταίρους και να κάνουμε αυτόν τον περίφημο ‘‘έντιμο συμβιβασμό’’.

Είναι αδιανόητο να στερηθούν οι δήμοι την ρευστότητα τους και οι πολίτες των υπηρεσιών τους όπως την καθαριότητα, τις κοινωνικές δομές, τους παιδικούς σταθμούς και κάθε είδους απαραίτητη παροχή.

Είναι πια εμφανής η επικίνδυνη τροχιά που έχει πάρει η χώρα που, ενώ κινδυνεύουμε να χάσουμε παραδοσιακούς συμμάχους και φίλους στο εξωτερικό, ήδη αρχίσαμε να τρώμε τα σωθικά μας. Καλούμε όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο να βιαστούν για μια λύση που θα μας απομακρύνει από την διαφαινόμενη κατάρρευση".  

Διαβάστε ακόμα


Σχόλια

Μανούσος Ιωάννη... Τετ, 22 Απρ. 2015 - 23:14

Εγώ απαιτώ και περιμένω άμεσα από σας να πείτε τι εννοείτε όταν λέτε να συμφωνήσει η Κυβέρνηση με τους δανειστές και για να μην πλατειάσομε θα ήθελα να μου απαντήσετε συγκεκριμένα τι να υπογράψει για τα εργασιακά δικαιώματα και τις συντάξεις; Για να σας προειδοποιήσω αν δεν απαντήσετε θα θεωρήσω ότι ζητάτε από την κυβέρνηση να υπογράψει την συνέχιση της Κινεζοποίησης των ελάχιστων Ελλήνων εργαζομένων και την εξαφάνιση των συνταξιούχων μέσω της πείνας. Ιωάννης Μανούσος D.O.P. MEGA CHANNEL https://www.facebook.com/manousos.giannis

Μανούσος Ιωάννη... Παρ, 24 Απρ. 2015 - 13:26

Κ. Αγγελοπούλου περιμένω νομίζω μάταια για απάντηση, στην πραγματικότητα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήμουν σίγουρος ότι δεν θα απαντούσατε. Πως θα μπορούσατε να έχετε προσωπική άποψη εσείς όταν ακόμη δεν την έχει εκφράσει ο αρχηγός σας. Άλλωστε δεν νομίζω να είχατε και ποτέ άποψη εκτός από το αριστερό τρέντι στυλ που σας έδωσε εύκολα το πάσο για να γίνετε υποψήφια βουλευτής του κόμματος σας. Μπορεί ακόμη και στο Πανεπιστήμιο στα φοιτητικά σας χρόνια να ήσασταν γραμμένη στο "Σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ. Κ. Αγγελοπούλου εσείς και οι φίλοι του Ποταμιού που σας πρότειναν για υποψήφια γίνατε μέλη ενός κόμματος πριν καν πει ο Σταύρος Θεοδωράκης ποιες θα ήταν οι θέσεις του μόνο και μόνο επειδή σας άρεσαν οι εκπομπές του, και ω!!! τι τύχη, μόλις τις ανακοίνωσε συμφωνούσατε σε όλες. Μπράβο σας τέτοιους ανθρώπους χρειάζονται τα κόμματα, μόνο που θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τέτοιους ανθρώπους δεν χρειαζόμαστε καθόλου πλέον σε αυτήν την Πατρίδα. Θα ήθελα για αυτόν τον λόγο να σας συμβουλέψω να παρατήσετε την πολιτική και να αφιερωθείτε με όλες σας τις δυνάμεις στο επάγγελμα σας που από ότι μαθαίνω το κάνετε με μεγάλη επιτυχία. Τώρα να μην κάνω και άλλη ερώτηση για το ποια είναι η θέση σας και για το τι πρέπει να κάνει ο Δήμος Σύρου σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την απόφαση για την μεταφορά των διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, άλλωστε αφήστε με να μαντέψω...... συμφωνείτε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, να μην δοθούν. Ξέρετε που και σαν τι θα γραφτούν όλοι αυτοί που θα πάρουν αυτήν την απόφαση στην Ένδοξη ελληνική Ιστορία; Νομίζετε ότι θα μπορέσουν να ξανά κατέβουν σε εκλογές διεκδικώντας την εκπροσώπηση του ελληνικού Λαού: ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ D.O.P. MEGA CHANNEL https://www.facebook.com/manousos.giannis