Κοπή πίτας για τη Δημοτική Κοινότητα Βάρης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού

Σε οικογενειακό κλίμα με κεράσματα κι ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης και του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, το βράδυ του Σαββάτου στην ενοριακή αίθουσα "Ναζαρέτ" παρουσία πολλών κατοίκων. 

Στο πλαίσιο της λιτής γιορτής που προγραμματίσθηκε εξέφρασαν ευχές εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής καθώς και αιρετοί του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, αλλά και πρόεδροι και μέλη Συλλόγων ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, λέγοντας πως τη νέα χρονιά με τη συμμετοχή όλων θα υπάρξει αυξημένη προσπάθεια ώστε να ευοδωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι στόχοι. 

Ο κ. Μαραγκός εξέφρασε παράλληλα τη χαρά του για τη συνδιοργάνωση της γιορτής με τη συμπόρευση του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Δημοτικής Κοινότητας, εξηγώντας πως το μήνυμα της νέας Δημοτικής Αρχής είναι ότι η θέση "η ισχύς εν τη ενώσει"  αποτελεί αδήριτη ανάγκη για το καλό της Σύρου.  

Σημειώνεται πως, στην εκδήλωση έδωσαν το "παρών" εκπρόσωποι του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων, τον οποίο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρης συνέδραμε οικονομικά ως ένδειξη της έμπρακτης στήριξής του. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Ιωσήφ Σαργολόγος απουσίαζε για σοβαρούς λόγους.