Κοπή πίτας του Σωματείου Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Κυκλάδων “Αρωγή”

Σε άκρως οικογενειακό κλίμα

Με ευχές για ένα έτος που θα χαρίσει σε όλους υγεία, χαρά και αγάπη προχώρησε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Κυκλάδων “Αρωγή”, Οριάνα Μπάιλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής παρουσία αρκετών συμπολιτών μας.

Όπως κάθε χρόνο από την ίδρυση του Σωματείου μέχρι και σήμερα, παρομοίως και φέτος, το ραντεβού των μελών και των στενών φίλων της “Αρωγής” για την υποδοχή του νέου έτους, δόθηκε στην αιθ. του Ι.Ν. του Αγίου Ιακώβου στα Τάλαντα, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να απολαύσουν τη λιτή γιορτή που είχε προετοιμάσει το ΔΣ με την πολύτιμη συνδρομή του Γιώργου Πάπιτση, τον οποίο κι ευχαρίστησε ιδιαιτέρως η πρόεδρος.

Πριν από τις ευχές τόσο της κ. Μπάιλα, όσο και αιρετών προσώπων, πρώην αυτοδιοικητικών καθώς κι εκπροσώπων της Λιμενικής Αρχής Σύρου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη μέλους του Σωματείου που απεβίωσε πρόσφατα.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας, προς το σύνολο των μελών απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο Μάνος Αρμακόλας, εκ μέρους της Κίνησης Πολιτών Σύρου και της μείζονος μειοψηφίας, ο Παύλος Χρυσαφίδης και ο Γιάννης Βρούτσης αντίστοιχα, καθώς επίσης, εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Σύρου, αλλά και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου, Μάνος Τελώνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η εκδήλωση συνεχίστηκε με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν το κέρασμα που προσφέρθηκε προς όλους, συνομιλώντας και ανταλλάσοντας ευχές σε κλίμα άκρως οικογενειακό.