Τραγικό επεισόδιο στην Αζόλιμνο

Νεκρός ανασύρθηκε 82χρονος λουόμενος άνδρας από την παραλία της Αζολίμνου στη Σύρο, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη και όχι από πνιγμό, όπως ήθελαν οι πρώτες πληροφορίες.

Ο Συριανός ηλικιωμένος άνδρας, όπως υποστηρίζει ο ιατρός καρδιολόγος κ. Σαραντόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στο συμβάν, βρισκόταν μέσα στη θάλασσα της παραλίας της Αζολίμνου, όταν έπαθε το καρδιακό επεισόδιο χωρίς να γίνει αμέσως αντιληπτός, με αποτέλεσμα ο άτυχος λουόμενος να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο νερό.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και αμέσως μόλις το γεγονός υπέπεσε στην αντίληψη των παρευρισκομένων, τρεις νεαροί ανέσυραν τον ηλικιωμένο από τη θάλασσα, ενώ ο κ. Σαραντόπουλος μαζί με τον ιατρό κ. Πανοηλία, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο, έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς ο άνδρας δεν έδειχνε να επανέρχεται.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 82χρονο μαζί με τους δύο ιατρούς, που μέχρι την τελευταία στιγμή έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε να κρατηθεί στη ζωή, στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου και δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Ετικέτες: