Εκδήλωση για την ολοκλήρωση της κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου

Αστείρευτη πηγή ζωντάνιας

Χορός, τραγούδι και πολύτιμα διδάγματα από μικρούς και μεγάλους κατασκηνωτές

Με τις πιο εγκάρδιες ευχές του ανταποκρίθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ στο ευχάριστο εορταστικό κάλεσμα των μικρών και μεγάλων κατασκηνωτών, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε μία όμορφη γιορτή για τη λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου που διοργάνωσε και φέτος το καλοκαίρι στη Μονή της Αγίας Βαρβάρας στο Κίνι η Ιερά Μητρόπολη Σύρου.

Δεσμοί αγάπης

Παρουσία συγγενών, φίλων, καθώς επίσης εκπροσώπων της Εκκλησίας όπως της μοναχής Θεονύμφης και του πρωτοπρεσβύτερου του Μητροπολιτικού Ναού Μυκόνου, Πέτρου Μαραγκού αλλά και του νέου δημάρχου Γιώργου Μαραγκού και ενός εκ των νέων αντιδημάρχων, Αλέξη Αθανασίου οι συμμετέχοντες χόρεψαν, τραγούδησαν και αφηγήθηκαν δύο σημαντικά γεγονότα για την Ιερά Μητρόπολη Σύρου ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής.

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, απηύθυνε χαιρετισμό ο π. Πέτρος Μαραγκός ο οποίος μίλησε για την αξία της συμμετοχής των παιδιών στις κατασκηνώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη στα νησιά της Σύρου, της Τήνου και της Άνδρου, στο πλαίσιο των οποίων αναπτύσσονται ισχυροί δεσμοί εμπιστοσύνης, φιλίας και αγάπης ενώ μετά τον λόγο πήρε ο κκ Δωρόθεος Β΄. Με τη σειρά του ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς που τιμούν τις νεανικές δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου ενώ συνεχάρη το σύνολο των συντελεστών που βοήθησαν στην ομαλή πραγματοποίηση της κατασκήνωσης για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και τον π. Βενέδικτο Φραγκογιάννη υπεύθυνο καθ΄ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.

Επιθυμώντας να ευχαριστήσουν δημόσια το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, τα παιδιά δώρισαν ένα μικρό καράβι που κατασκεύασαν και στόλισαν με ευχές.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στους κατασκηνωτές ενώ ακολούθησε μπουφές, ο οποίος προσφέρθηκε από την οικ. του Αθανάσιου Μαρτίνου όπως κάθε χρόνο.

Ετικέτες: