Βράβευση του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" από την Κάριτας Σύρου

Έπαινο στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” απένειμε η Κάριτας Σύρου, κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση των μελών της, σε αναγνώριση του Θεάρεστου Πολύτιμου Ανθρωπιστικού και Κοινωνικού έργου του για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού του Αγίου Φραγκίσκου στην Ερμούπολη, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας από τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου Σεβ. π. Πέτρο Στεφάνου.

Κατά τη Συνέλευση, αναγνώστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Κάριτας Σύρου και των Κάριτας των Ενοριών για το έτος 2014 και συζητήθηκαν διάφορα θέματα για τη σημερινή δράση της Κάριτας και για τις προοπτικές της για το έτος 2015.

Στη διετή συνεργασία της Κάριτας Σύρου με το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” το οποίο διέθεσε το ποσό των 50.000 ευρώ για είδη διαβίωσης, φαρμακευτική περίθαλψη και την εξόφληση εξόδων άπορων ατόμων ή οικογενειών του νησιού, αναφέρθηκε ο πρόεδρος, π. Αντώνης Βουτσίνος.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε το στέλεχος του Ιδρύματος, Ιωάννα Κιοσσέ.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κάριτας, παρουσία και του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργου Μαραγκού.

Αναλυτικά, στην έντυπη έκδοση της "Κοινής Γνώμης".

Ετικέτες: