Παρουσίαση της ηλεκτρονικής σελίδας "Περρή...Σύρου"

Η επίσημη παρουσίαση της νέας ηλεκτρονικής ιστοσελίδας “"Περρή... Σύρου” με την υπογραφή του γνωστού Συριανού δημοσιογράφου Βαγγέλη Περρή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού, στο πλαίσιο του “Italian party” έξω από το κατάστημα οπτικών του Σταυρού Κοή.

Ο κ. Περρής μίλησε για το νέο διαδικτυακό εγχείρημά του το οποίο έχει ως στόχο την τουριστική προβολή της Σύρου αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών. “Επιθυμούμε όχι απλά να καταγράψουμε το νησί, αλλά να παρουσιάσουμε την ψυχή του και να δημιουργήσουμε έναν περίγυρο μυθολογίας για την Ερμούπολη, την Άνω Σύρο και ολοκλήρο το νησί”.

Σημειώνεται ότι η δημιουργία της ιστοσελίδας ήταν μια ιδέα του Θάνου Καρβουνιάρη, βασικού συνεργάτη του Σταύρου Κοή, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου, τον Σύλλογο “Τερψιχόρη”, τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων δωματίων και τον Σύλλογο “Ερμή”.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Θάνος Φώσκολος, η Χρηστιάννα Πάπιτση και ο αντιπρόσωπος του Italia Independenτ, κ. Κεχαγιόγλου.

Ακολουθεί βίντεο.