Δηλώσεις υποψηφίων για τα αποτελέσματα των εκλογών

  • Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2015 - 23:03

Στις πρώτες δηλώσεις τους, έπειτα από τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, προέβησαν οι Συριανοί υποψήφιοι των δύο μεγάλων κομμάτων, κ.κ. Γιώργος Βακόνδιος με την Νέα Δημοκρατία και Αντώνης Συρίγος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αντώνης Συρίγος

Συγκρατημένη ήταν η στάση στις πρώτες δηλώσεις του κ. Συρίγου, καθώς τα αποτελέσματα δεν μπορούν να προσδιορίσουν αν το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να συγκεντρώσει ποσοστό αυτοδυναμίας.

Χωρίς καμία τάση θριαμβολογίας, ο κ. Συρίγος ευχαρίστησε τον κόσμο, που προσήλθε στις κάλπες και στήριξε με την ψήφο του το κόμμα, ενώ τόνισε, πως ακριβώς όπως ο κόσμος τίμησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τιμήσει τον κόσμο, ενώ φάνηκε καθησυχαστικός, υπογραμμίζοντας, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εδώ για να χωρίσει, είναι εδώ για να ενώσει”.

Γιώργος Βακόνδιος

Σε μια λιτή δήλωση μετά τα πρώτα αποτελέσματα, ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Βακόνδιος συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι επιθυμεί να σχηματίσει αυτοδυναμία, προκειμένου να μην χρειαστεί να μπει η χώρα στη διαδικασία εντολών σχηματισμού κυβέρνησης. Επίσης εκφράζοντας την ανησυχία του υποστήριξε ότι δεν θα ήταν φρόνιμο να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο ως τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή.  

Λίλη Αγγελοπούλου

Για μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η υποψήφια με το ΠΟΤΑΜΙ, Λίλη Αγγελοπούλουσε στις  δηλώσεις της αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι καλό θα ήταν να πάρει αυτοδυναμία προκειμένου να εφαρμόσει το έργο του. Όσον αφορά το ΠΟΤΑΜΙ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένη για τα αποτελέσματα ενώ δεσμεύτηκε ότι από όποια θέση και να είναι πρόκειται να ενισχύσει την κοινωνία για το καλό της χώρας.

Αντώνης Συρίγος

Σε συνέχεια των προηγούμενων δηλώσεων του, αργά το βράδυ ο Αντώνης Συρίγος, μιλώντας για την εκλογική αναμέτρηση ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “πρόκειται για νίκη του ελληνικού λαού και της αριστεράς” ενώ παράλληλα έδειξε την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαψεύσει τον ελληνικό λαό, που τον εμπιστεύτηκε.

Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης

Για αλλαγή σελίδας στο πολιτικό σκηνικό μίλησε ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων από τα exit polls έδειξε την αισιοδοξία του για την πορεία του κόμματος των ΑΝΕΛ.