Η πρόταση του Βαγγέλη Περρή για τη Σύρο

“Σύρα, το νησί του έρωτα”

Σε μία ιδιαίτερη τοποθέτηση προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος Συριανής καταγωγής, Βαγγέλης Περρής στο πλαίσιο της Ημερίδας Τουρισμού που έλαβε χώρα στον “Απόλλωνα” το Σάββατο το πρωί, καταθέτοντας την προσωπική πρότασή του για το νησί και λέγοντας χαρακτηριστικά πως μπορεί να αποτελέσει έναν προορισμό για ερωτευμένους. 

Απευθύνοντας μήνυμα αισιοδοξίας προς τους παρευρισκομένους, ανέφερε πως πρέπει να απομακρυνθούμε από λογικές μιζέριας που πολλές φορές οι ίδιοι αναπτύσσουμε και να αλλάξουμε ρότα, ακολουθώντας το σύνθημα της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα “ένα νησί, μία ομάδα”.

Ο κ. Περρής υποστήριξε πως η Σύρος πρέπει να δώσει έμφαση στα χαρακτηριστικά στοιχεία που τη διαφοροποιούν ώστε να τα προβάλει κατάλληλα με μία εξωστρεφή λογική, ενώ πρόσθεσε πως, χρήσιμο προς την ίδια κατεύθυνση, θα ήταν να διαφημίσει τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, τις ιδιαίτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της, όπως η αντίστοιχη για το Λουκούμι.

Υπερασπιζόμενος με επιχειρήματα τις προτάσεις του, - να γίνει η Σύρος το νησί των ερωτευμένων αλλά και να αναπτύξει δραστηριότητες και φεστιβάλ για παιδιά -, κατέληξε στην τοποθέτησή του, λέγοντας πως, “Το νησί σήμερα άνοιξε μία αυλαία. Ελπίζω η παράσταση να είναι συναρπαστική”.