Έπεσαν οι υπογραφές για την ανάπλαση της παραλίας της Ερμούπολης

Εντός των ημερών το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου
  • Τετάρτη, 15 Απριλίου, 2015 - 16:44

Υπεγράφη σήμερα, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση Παράκτιας Ζώνης Ερμούπολης» (Ανάπλαση Παραλίας Ερμούπολης), μεταξύ του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και της αναδόχου εταιρείας ΚΤΙΡΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαραγκού, του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρακόπουλου καθώς και αιρετών και στελεχών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Το έργο θα υλοποιηθεί τμηματικά, σε ένα βραχύ χρονοδιάγραμμα της τάξεως των έξι έως επτά μηνών προκειμένου να διασφαλιστεί αφενός η μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των δραστηριοποιούμενων επιχειρηματιών της παραλίας, των πελατών τους, των κατοίκων καθώς και των δημοτών εν γένει και αφετέρου η απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου.

Με νεότερη ανακοίνωση, εντός των προσεχών ημερών, θα δημοσιοποιηθεί το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, ενώ θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση ενημέρωσης με τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να ληφθεί κάθε αναγκαία μέριμνα και από την πλευρά τους.