Οι mega-λες στιγμές του Loukoumi Festival 2014

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA CHANNEL με τον Δημήτρη Τάκη και την Ράνια Τζήμα ήταν καλεσμένοι την Παρασκευή 22-8-2014 ο Χάρης Βεκρής και ο Μιχάλης Αλτουβάς για να μιλήσουν για το LOUKOUMI FESTIVAL 2014 και για το συριανό Λουκουμάκι.

Στην εκπομπή εμφανίζεται και ο Γιάννης Μανούσος Εικονολήπτης του MEGA και Συριανός πάνω από όλα και κερνάει λουκουμάκι τους παρουσιαστές. Στον αέρα παίζει κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης και το διαφημιστικό για την Σύρο και το λουκούμι της. Στο βίντεο εμφανίζεται ο Γιώργος Λαμπίρης που παραγγέλνει ελληνικό καφέ με λουκούμι στο Καφενείο Βορνάς στην Άνω Σύρο.

Σημειώνεται ότι το πιο γλυκό φεστιβάλ του νησιού επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά για να χαρίσει μοναδικές γευστικές και όχι μόνο εμπειρίες στους φίλους της Συριανής λουκουμόσκονης.

Σήμερα το απόγευμα, η Άνω Σύρος θα μετατραπεί φέτος σε ελληνική Μονμάρτρη, τη "Loukoumartre", με νέους μουσικούς και καλλιτέχνες – δημιουργούς γλυκών ψηφιδωτών με λουκούμι να πλαισιώνουν τους λουκουμοποιούς του νησιού που και φέτος προσφέρουν απλόχερα το πασίγνωστο τοπικό μας προϊόν.

Οι εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Λουκουμιού συνεχίζονται και αύριο στην πλατεία Μιαούλη, όπου θα επιχειρηθεί ένα μεγαλύτερο ψηφιδωτό από λουκούμια, καθώς εννέα τελάρα θα ενωθούν σχηματίζοντας μια μεγάλη εικόνα -τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων- αφιερωμένη στα 150 χρόνια λειτουργίας του θεάτρου "Απόλλων".