Ο Μάκης Πούλος με ανακοίνωση του, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους παίκτες του Αίαντα Σύρου για τη δεκάμηνη συνεργασία που είχαν

Έφυγε σαν... φίλος

Ο Μάκης Πούλος, όπως είναι γνωστό αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Αίαντα Σύρου, καθώς η Διοίκηση του Συριανού σωματείου θέλησε να δώσει τέλος στην συνεργασία των δύο πλευρών, αφού όπως τόνισε με την χθεσινή της ανακοίνωση, δεν θεώρησε πρέπον το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός είχε μιλήσει με τον Α.Ο. Σύρου. Η ιστορία είναι γνωστή και δεν πρέπει να την επαναλαμβάνουμε, αφού μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα έχουν γραφτεί τόσα πολλά. Ο Μάκης Πούλος δεν θέλησε να ρίξει “λάδι” στη “φωτιά” και με μία λυτή ανακοίνωση, ευχαρίστησε τόσο τη διοίκηση του Αίαντα όσο και τους ποδοσφαιριστές για τη δεκάμηνη συνεργασία που είχαν. Ο έμπειρος τεχνικός μέσα στις λίγες γραμμές της ανακοίνωσης του, μιλά για ομάδα “μοντέλο” και μία χρονιά άκρως επιτυχημένη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην λυτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Μάκης Πούλος:

“Μετά την χθεσινή αιφνιδιαστική λήξη της δεκάμηνης συνεργασίας μου με την ομάδα του Ajax Σύρου, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, τους συνεργάτες και κυρίως τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία μας.

Αποτέλεσμα αυτής, ήταν να δημιουργήσουμε μία ομάδα "μοντέλο", η οποία παίζοντας μοντέρνο ποδόσφαιρο, κατάφερε να ξεπεράσει τους αρχικούς στόχους που είχαμε θέσει και να αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο final 4 του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας έμπειρες ομάδες με μεγάλο προϋπολογισμό μεταγραφών. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια”.

Ετικέτες: 

Διαβάστε ακόμα