Ξεκίνησε ο καθαρισμός του οδικού δικτύου στο Κίνι

Άναψαν οι μηχανές...

  • Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2014 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 24 Αυγ. 2014 - 1:08
  • /   Συντάκτης: Ραέλα Αζιζαϊ

Αν και... εκπρόθεσμα, ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποψίλωση των χόρτων και τον καθαρισμό του οδικού δικτύου του νησιού με τα συνεργεία να έχουν αποσπαστεί σε διάφορα σημεία προκειμένου να προλάβουν έστω και τελευταία στιγμή την ολοκλήρωση του έργου.

Η ''Κοινή Γνώμη'' είχε επισημάνει επανειλημμένως με δημοσιεύματα την αργοπορία που υπήρχε εκ μέρους των αρμοδίων για την έναρξη του καθαρισμού των δικτύων κάτι το οποίο κατά την αντιπυρική περίοδο εγκυμονεί κινδύνους. Σε επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε προ ημερών με τους αρμόδιους των υπηρεσιών καθαριότητας, οι ευθύνες μετατέθηκαν τόσο στην γραφειοκρατία και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε πριν μεταφερθεί το ζήτημα στην επιτροπή του Δήμου, όσο και στην καθυστέρηση στη χρηματοδότηση που υπήρξε από το αρμόδιο υπουργείο. Παράλληλα, η έλλειψη ενδιαφέροντος από τη πλευρά των ιδιωτών κατά τον πρώτο διαγωνισμό ήταν κάτι που συνέβαλε στη περαιτέρω αργοπορία της έναρξης του έργου.

Παρ όλα αυτά εδώ και μερικές ημέρες ο καθαρισμός του οδικού δικτύου φαίνεται να έχει δρομολογηθεί. Στην αρχή δόθηκε έμφαση στους κεντρικούς δρόμους ενώ πλέον, όσον αφορά το Κίνι, οι υπάλληλοι έχουν προχωρήσει έως τη παρακαμπτήρια οδό που οδηγεί στη παραλία του χωριού. Σχετικά δε, με την αποψίλωση των περιφερειακών οδών θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Ετικέτες: