Πρωτοβουλία του Επάρχου Άνδρου για μείωση του κόστους μεταφοράς των ανδριώτικων προϊόντων

  • Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2015 - 14:04

Θετική ήταν η ανταπόκριση των ακτοπλοϊκών εταιρειών Fast Ferries και Golden Star Ferries στην πρωτοβουλία που πήρε ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης και τα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου για μείωση του κόστους μεταφοράς των ανδριώτικων προϊόντων προς Τήνο και Μύκονο.

Στην ανακοίνωση του επάρχου αναφέρονται τα ακόλουθα: "Ευχαριστούμε θερμά τους πλοιοκτήτες κ.κ. Γεώργιο και Δημήτριο Στεφάνου και τον κ. Θεολόγο Παναγιωτάκη για την έκπτωση 50% στα εισιτήρια των οχημάτων και 50% στα ατομικά εισιτήρια των παραγωγών για την μετακίνησή τους.

Η εν λόγω έκπτωση θα χορηγείται εφόσον οι παραγωγοί λάβουν πιστοποίηση από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου για μετακίνηση των προς πώληση ανδριώτικων προϊόντων.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία μείωσης του κόστους μεταφοράς αλλά και συμβολισμού, στροφής προς τις αγορές του μέλλοντος, εκμεταλλευόμενοι την θέση της Άνδρου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εξάγοντας ποιοτικά προϊόντα σε καλύτερες αγορές.

Ευχαριστούμε και πάλι για την έμπρακτη στήριξη των δύο ακτοπλοϊκών εταιρειών της γραμμής μας.