Γιορτή λήξης για το εκπαιδευτήριο ξένων γλωσσών So Easy

Καταχειροκροτήθηκε η επιτυχία

Μία εξαιρετική γιορτή για τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς 2012 – 2013 πραγματοποίησε το εκπαιδευτήριο ξένων γλωσσών So Easy στο Αθλητικό Κέντρο “Δημήτριος Βικέλας” πριν από λίγες ημέρες.

Σε μία ατμόσφαιρα ιδιαίτερα θερμή στην οποία πρωταγωνίστησε το υποκριτικό και ποιητικό ταλέντο των παιδιών ολοκληρώθηκε η χρονιά και απονεμήθησαν τα απολυτήρια. Αξίζει να επισημανθεί ότι, στο πλαίσιο της γιορτής εκτός από τα ποιήματα και τα σύντομα σκετς που παρουσίασαν οι μαθητές, μέλη της σχολής χορού Μάκης Μπέτσης χόρεψαν μπροστά σε γονείς και φίλους των μαθητών.

Πολύτιμες γνώσεις με αποτέλεσμα

Οι μαθητές της σχολής τόσο από την Ερμούπολη, όσο και από το παράρτημα του Φοίνικα “ζωγράφισαν” μία πολύχρωμη εκδήλωση στην οποία απέδειξαν με τον πιο ευχάριστο τρόπο τα θετικά εκπαιδευτικά αποτελέσματα της χρονιάς. Τις γνώσεις τους επιβεβαίωσαν μέσα από ξενόγλωσσους διαλόγους που παρουσίασαν με αφορμή τα βιβλία τους ενώ οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων με την καθοδήγηση των δασκάλων τους προετοίμασαν και απήγγειλαν ποιήματα και αποσπάσματα από λογοτεχνικά έργα Άγγλων και όχι μόνο ποιητών. Τις εντυπώσεις έκλεψε και το σκετς από το έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ ενώ οι μαθητές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων για τα ποιήματα που είπαν από τα “έργα” του Εντγκαρ Άλαν Πόε και της Έμιλυ Ντίκινσον.

Επιβράβευση όμως για το εκπαιδευτήριο So Easy και το έργο που παράγει, αποτέλεσε η ανάγνωση μίας έκθεσης από μία μαθήτρια, της οποίας το περιεχόμενο ήταν ένα αφιέρωμα στους λόγους για τους οποίους τα παιδιά οφείλουν να μαθαίνουν ξένες γλώσσες.

Εν κατακλείδι, το σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτών τραγούδησαν δύο αγγλικά τραγούδια και παρουσίασαν ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμές από τα επτά χρόνια λειτουργίας του So Easy. “Ολοκληρώσαμε την εκπαιδευτική χρονιά μας με επιτυχία”, σημείωσε η υπεύθυνη Φωτεινή Σταθογιάννη ευχαριστώντας τέλος τους μαθητές, τους συναδέλφους της αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη σχολή.