Οι γρανίτες της Βαφιαδάκη

  • Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2016 - 06:20

Διάφορα διόλου αδιάφορα

Διαβάζοντας το άρθρο σας στις 8 /2 / 2016, σχετικά με τις ανάγκες βελτίωσης της οδοποιίας με γρανίτη στην Ερμούπολη, χάρηκα ιδιαίτερα και σκέφτηκα να επιστήσω την προσοχή του αρμοδίου Αντιδημάρχου στα προβλήματα της γνωστής οδού Βαφιαδάκη, που χρόνια τώρα παρουσιάζει κενά ανάμεσα στους γρανίτες του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα κινδύνους για μικρά ή μεγάλα ατυχήματα.

Θυμίζω ότι πρόκειται για την ονομαστή οδό της Ερμούπολης, όπου βρίσκεται το περιώνυμο κτίριο της Μητρόπολης Σύρου (γεγονός που θα βοηθήσει ελπίζω να συμπεριληφθεί στα σχετικά έργα) και ειδικά το τμήμα της από τον Άγιο Νικόλαο ως το παλιό 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Το σημείο αυτό με τη μεγάλη ανηφορική κλίση, το πυκνοκατοικημένο της περιοχής, τη συνεχή ροή παιδιών λόγω του παρακείμενου Δημοτικού Σχολείου στο Ορφανοτροφείο, αλλά και την αδιάλειπτη κυκλοφορία αυτοκινήτων και μηχανών, παρουσιάζει βλάβες στο γρανιτένιο οδόστρωμα, μετά τόσα χρόνια από την τελευταία άτεχνη αποκατάστασή του.

Για τούτο θα έλεγα ότι, χρειάζεται μια φροντίδα όχι μόνο καλλωπισμού, αλλά κυρίως τεχνικής παρέμβασης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Έτσι για να απολαμβάνουμε την ανταποδοτικότητα των δημοτικών τελών που πληρώνουμε όλοι μας.

Εν αναμονή

Δέσποινα Παρασκευαΐδου

Διαβάστε ακόμα