Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες Βιργινία Μπαϊμπά για τις εκλογές

  • Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2015 - 10:29

Συμπατριώτες μου Κυκλαδίτες,

Ονομάζομαι Βιργινία Μπαϊμπά, είμαι 28 ετών και κατάγομαι από το νησί της Μεγαλόχαρης, την πανέμορφη Τήνο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα οικονομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Πειραιώς και ασχολήθηκα ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα, συμμετέχοντας στη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Σήμερα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα και εργάζομαι στην οικονομική διεύθυνση μεγάλης επιχείρησης.

Το όραμα μου για την ανάπτυξη των νησιών του Αιγαίου και της πατρίδας μας, για μια Ελλάδα με ευρωπαϊκή προοπτική και κοινωνική συνοχή, με οδήγησε στην απόφαση να κατεβώ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Στη νέα μου αυτή προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον πρόεδρο μας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που με εμπιστεύτηκε, όλους τους φίλους που στήριξαν την υποψηφιότητά μου, καθώς και όλους εκείνους που επιθυμούν και θέλουν να επαναφέρουμε ξανά τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στο νομό μας. Ένα νομό με αρκετές ιδιαιτερότητες, αλλά και με δεκάδες συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Σε μια περίοδο δύσκολη για όλους τους Έλληνες, τα νησιά μας καλούνται να δοκιμαστούν ακόμη περισσότερο. Η προηγούμενη κυβέρνηση, με τις πολιτικές της, ενέτεινε ακόμη περισσότερο την ανασφάλεια και την αγωνία των νησιωτών του Αιγαίου. Η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, του μοναδικού ευρωπαϊκά κατοχυρωμένου προνομίου των νησιών μας, η επιβολή των capital controls, η σημαντική μείωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, η αύξηση της ανεργίας, είναι μερικά μόνο από τα δυσάρεστα αποτελέσματα που είχε για τον τόπο μας η 7μηνη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δυστυχώς, οι νησιώτες παραπλανήθηκαν από τις έωλες υποσχέσεις στις οποίες ποντάρισε η προηγούμενη κυβέρνηση, προκειμένου να κερδοσκοπήσει από την απελπισία του κόσμου. Έταξε τα πάντα στους πάντες. Σήμερα, αποκαλύπτεται ότι ήταν «άνθρακας ο θησαυρός». Όλα όσα υποσχέθηκαν δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μεγάλα ψέματα.

Ως εδώ. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από μια υπεύθυνη κυβέρνηση. Από πολιτικούς που να λένε την αλήθεια και να στηρίζουν τολμηρές αλλαγές.

Η Νέα Δημοκρατία σε όλη την ιστορική της διαδρομή έχει αποδείξει πως πέρα και πάνω απ’ όλα τοποθετεί το συμφέρον της Πατρίδας μας. Αποτελεί δύναμη ευθύνης και πολιτικής σταθερότητας.

Στο νέο, λοιπόν, αγώνα που ξεκινάει απευθύνομαι σε εσάς για να ζητήσω να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.. Σας ζητώ να αναδείξουμε μαζί την αλήθεια και την υπευθυνότητα.

Για την ανάπτυξη και το μέλλον των νησιών μας. Για μια Ελλάδα με δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Για μια Ελλάδα με διασφαλισμένο ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Για τη δική μας Ελλάδα. Για τις δικές μας Κυκλάδες. Ενωμένοι οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά. Πάμε τις Κυκλάδες μπροστά.

Διαβάστε ακόμα